ervaringen van anderen

Wat doet voetreflexologie voor jou?

Je kan je ervaringen hier delen met anderen.

10/01/2013

Dag leon,

Bij deze zouden Erik en ik je nog eens willen bedanken voor de aangename en ontspannende weg die onze voeten hebben mogen ondergaan.
Warme groeten,
M en E

5/05/2011

Ik vond vooral de gemoedelijke sfeer zeer goed.

28/08/2010 -G-

Ik vond het wel goed om zo bij het intake gesprek op verkenning te gaan en meer te horen over de verschillende mogelijkheden die er waren en de methoden die gebruikt kunnen worden.

Er was wel wat veel informatie die eerste keer.

2010 -x-

Ongelooflijk dat je aan de hand van de punten op de voeten zoveel informatie kan vinden over belangrijke dingen in mijn leven.

14/03/2010 -K-

Bij mij hebben massages, waar dan ook, altijd veel effect, maar het is toch altijd verbazend wat het met mij doet.

Dinsdagavond thuisgekomen, na een badje rustig geslapen.  Ik werd wakker en het was alsof ik een stevige rugmassage had gekregen.  Voor de rest van de dag voelde ik mij heel rustig en heel dicht bij mezelf.  Dat was tof.  De volgende dag was het nog goed aan het doorwerken, ik voel trouwens nog de achterkant van mijn hartchakra (is gevoeliger).

Beste Leon

Na de behandeling van deze namiddag ben ik verlost van mijn nekpijn! Heel erg bedankt hiervoor! Groeten N. B.

8 reacties op ervaringen van anderen

 1. Karel Hoet schreef:

  ik werk al jaren aan astma. Ze wordt homeophatisch behandeld. Sinds ik me geregeld door Leon ook met voetrefloxologie laat behandelen blijven de crississen nu helemaal uit. Er is hoogstens nog af en toe wat lichte druk op de adem, maar een noemenswaardige crissis heb ik sindsdien nog maar 1 keer gehad. (op dik 3 jaar tijd)

 2. liever ananiem schreef:

  Op het werk zegden sommige van mijn collega’s dat ik een stuk rustiger was na de massage en dat ik minder snel geïrriteerd was.
  Na een maand zeiden ze: het word tijd dat je eens teruggaat.

 3. y schreef:

  Leon
  >
  > Je gebruikt je talenten en je kennis van de voetreflexologie om de
  > mensen te verwennen en helpen,
  > bedankt hiervoor en zelf sta ik na elke verwen beurt een stapje
  > dichter bij mezelf.

 4. katlijne schreef:

  ik loop op wolkjes terug naar huis!

 5. Gisèla schreef:

  De voetmassage heeft deugd gedaan. Ik heb het gevoel dat vooral de rust in mij een meer constante aanwezigheid kent. Los van alles wat om, rond en in mij omgaat.
  Ook aan het gesprek heb ik telkens veel deugd, inzichten die zich dieper wortelen, het ruimer bekijken of ruimer leren bekijken van dingen.

 6. l schreef:

  ik heb al jaren een vervelende pieptoon in mijn oren en tot mijn verbazing was dat een pak minder erg na de eerste reflexsessie. Dat was voor mij een ongelooflijke meevaller dat na zoveel jaar er ineens terug rust was in mijn hoofd.

 7. Lies schreef:

  in de lente heb ik nogal last van Hooikoorts. Van de medicijnen die ik hier voor krijg word ik slaperig en dat is lastig in school! Ik was erg verrast dat na de voetmassage er een tijdje geen rode ogen en lopende neus meer was. Ik kom zeker terug tijdens de examens!

 8. cathy schreef:

  wonderlijk hoe je via voetmassage erachter kan komen dat mijn nek en schouder pijn doen en dat mijn dunne darm niet helemaal goed werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.