Paksoi en spaghetti

Een eenvoudig en snel recept:

Start met cashewnoten te roosteren

cashewnoten roosteren dat doe ik gewoon in een pan met een stevige bodem.
Roosteren gewoon op het vuur (kost minder energie).

Dan was je de Paksoi en je snijd het groen apart van de witte nerven.

de witte nerven hou je apart
de nerven kan je apart houden en eerst verwerken omdat die meer tijd vergen om te garen.
Flink wat currypoeder samenvoegen in de kookpot met een scheut olijfolie. Daarin kan je de witte nerven eerst garen.
Na enkele minuten kan je water toevoegen en de spaghetti in gebroken vorm er bij doen. Ik gebruik hiervoor speciaal spaghetti met een ultra korte kooktijd (4 min.)
Afwerken met bouillon, zout.
water toevoegen tot alles opgenomen is door de spaghetti.
Het resultaat:

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.