Keto chocoladekoekje

200gr boter

Zout (tl), geelwortel (mespunt), peper (jawel) vers van de molen

Stevia (met erytritol als vulmiddel) 80gr.

Kokosbloesemsuiker 10gr.

Rietsuiker 20 gr.

De laatste twee ingrediënten kan je vervangen door meer stevia als je extra koolhydraatarm wil werken.

Al deze ingrediënten samen mengen

250 gr. cashewnoten vers malen

50 gr. Hazelnoten vers malen

100 gr. Havermout malen

100gr. Suikervrije chocolade (liefst puur) in kleine brokjes hakken

Alles samen mengen en in bolletjes die je wat platdrukt op een bakplaat leggen.  Soms lukt dit gemakkelijker als je het deeg wat in de koelkast laat rusten vooraf.

Bakken in een NIET VOORVERWARMDE oven bij 165°C 18 min.  Dit geeft een 50-tal immens lekkere koekjes!

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.