Soep van radijzenloof

Recept voor: Soep van radijzenloof

wat heb je nodig:

  • ajuin,
  • vers radijzenloof.
  • Lepel olijfolie
  • Groentenbouillon (zie recept)
  • eventueel: wortel, kruiden

hoe doe je het:

  • Uien fijnsnijden en aanfruiten in olijfolie.
  • De groene bladeren van de radijzen proper maken en fijnhakken.
  • Als de ui voldoende gebakken heeft het radijzenloof er bijdoen en even mee ‘roerbakken’.
  • Groentenbouillon toevoegen en kort laten doorkoken.

Opdienen met eventueel wat room of soya – cuisine .

Simpel, lekker, en snel klaar.

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.