citroenkoekje zonder suiker

Dit heb je nodig:

250g boter
300g haver (bv. havermout vermalen tot meel)
200g speltmeel (volkoren)
120g cocosbloesemsuiker
30g stevia (met erytritol)
De schil van één citroen of limoen fijngeraspt of zeer fijn geneden samen met het sap.  Je kan de citroensmaak nog versterken als je enkele druppels essentiële olie van citroenschil toevoegt.  Dit moet dan wel zeker een bio kwaliteit zijn!
Zout, en een mespunt geelwortel

Alles samen kneden tot een stevig deeg.
20 min. bakken op 170°  (heteluchtoven)

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.