Verlangens – inspiratie

Heb je jezelf ooit als eens afgevraagd waar je verlangens vandaan komen?
Heb je ze ooit ‘bedacht’? Ben je er naar op zoek gegaan of zijn ze misschien uit de lucht komen vallen?

Je staat ‘s morgens niet op met het idee ‘wat zullen we vandaag eens gaan verlangen’?
Soms ontstaan verlangens uit een besef van een tekort. Als je ziek bent wil je graag terug gezond worden. Als je geld nodig hebt om iets te kopen, dan wil je graag geld,… Dat is helemaal verstaanbaar.
Maar waar komt het verlangen vandaan om naar klassieke muziek te luisteren en waarom hou jij van blues en je vader helemaal niet?

Verlangens zijn een inspiratie! Je kan de woorden ‘in spirit’ hierin terugvinden. Verlangens zijn een signaal van,… God, de kosmos, je hoger Zelf, de Ene,… om iets te realiseren. Dus verlangens zijn niet zomaar dingen om opzij te schuiven of te negeren. Als je ongelukkig wil zijn moet je maar nooit luisteren naar wat je écht wil. Als je gelukkig wil zijn moet je het kruimelspoor van je verlangens volgen.

En ja een moordenaar heeft ook verlangens, maar voor die vreemde verlangens er waren was er eerst een gewoon verlangen, naar geluk, aangeraakt worden, een gezin, wat liefde,…

Uiteindelijk worden we allemaal geboren met het verlangen om gelukkig te zijn, om liefde en verbinding te ervaren en om ons te ontplooien, zoals een bloem dat doet als ze één voor één haar blaadjes openvouwt.

Verlangens zijn de wegwijzers op ons pad. Ze wijzen ons de weg naar meer verbinding, naar meer voldoening en geluk.

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.