Chakra’s in balans via de voeten

Voeten zijn erg toegankelijk en zijn een prachtige poort naar het helen van je leven en dat van je dierbaren. Jij kan dit leren zélf te doen.  Op je spirituele pad kan het je erg helpen om af en toe eens je energiestromen in balans te brengen. Als je dit kan aanbieden aan anderen zal het je ook verder brengen op je eigen pad. Er is namelijk maar één manier van groei mogelijk: die naar méér licht en Liefde. Dus groeien betekend méér dan alleen met jezelf bezig zijn. Groeien is meer dan zelfkennis alleen. Je groei gaat pas écht van start als je anderen ziet als jezelf.

De punten vinden van de chakra’s op de voet is niet zo moeilijk, je kan ze vastleggen op een tekening, maar om de gevoeligheid te ontwikkelen om ze daadwerkelijk te voelen dat vergt een hele weg.

Deze les is dus voor mensen die al een zekere gevoeligheid hebben (of een eerste aanzet hiertoe willen maken) en die al iets weten over chakra’s. We gaan de chakra’s dus niet helemaal uit de doeken doen, we gaan er van uit dat je daar al ervaring mee hebt.

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.