Paardebloemengelei

Een vijftigtal paardebloemhoofdjes

1.5 l water, 1citroen (bio) en 1 appelsien (bio)

Een uurtje laten koken op een zacht vuurtje. en daarna zeven.  Het sap opvangen en samen met suiker en pectine of agar-agar koken tot een gelei.

Zelf heb ik 300gr. rietsuiker gebruikt met 100gr. steviapoeder (met erytritol)

DSC_2541_814

 

 

 

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.